Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor

de lavinia24 in Pui, 27 Ian 2011 | 7824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi
  • 8-9 ciuperci mai mari
  • 150 g cascaval ras
  • o cuite de smantana
  • marar (de preferat proaspat,eu am avut uscat din pacate)
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor:

Pulpele se spala,se taie in doua,se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si se pun intr-un vas de yena la cuptor.Se pune si o jumatate de cana cu apa.Amestecam smantana cu mararul tocat marunt si adagaum peste ciuperci.Se presara si cascaval ras si se dau la cuptor pt 15-20 min la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

DIANA B 1

28.01.2011, 13:04

EXCELENT ! Tre' sa fi fost delicioase

mirela0911 1

28.01.2011, 23:39

eu vreau o portie te rog

Teo 1

29.01.2011, 23:12

cred ca iese un sos cu smntana...!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Quiche "Bucataras 2010"